Zařízení & příslušenství
野米雜炊鍋
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 30min.
2 人份
Suroviny
-
乾香菇15 克
-
水150 克
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)120 克
-
奶油20 克
-
橄欖油10 克
-
蘑菇 切片(約0.5公分)120 克
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥百里香½ 茶匙
-
高湯300 克
-
野米 預先浸泡2小時,瀝乾150 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)350 克
-
帕瑪森起士粉 (現磨)30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
55 g
Kalorie
3260 kJ /
780 kcal
Tuk
34 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超級穀物
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan