Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 120 g de parmesan
Les roulés de poulet
- 6 escalopes de poulet
- 1 - 2 pincée(s) de poivre, moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de jambon cru
La sauce
- 250 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons en dés
- 400 - 500 g de tomates fraîches, coupées en quatre
- 6 - 8 feuilles d'estragon, frais
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 pincées de poivre, moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1796 kJ / 428 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 Min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Žádné hodnocení
Soupe de riz
50min
Paupiettes aux légumes
1h
Blanquette de veau
1h 15 min
Gâteau de Pâques
1j 55 menit
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Potée de viande de bœuf aux pommes de terre et nouilles
1h 40min
Sauce au curry
5 min
Beignets de filets de perche
1h
Sauce bolognaise
3h 15 min