Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brin de romarin frais
- 600 g de poitrine de dinde, sans peau, désossé, en papillon
- 8 tranches de fromage traité
-
260
g de pancetta, tranchée
nebo 260 g de jambon de Parme, tranché - 1 gousse d'ail
- 1 échalote, coupée en deux
- 30 g de beurre
- 300 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ cube de bouillon de légume (pour 0,5l)
- 20 g de cèpes séchés, trempés et pressés
- 5 gouttes de sauce Worcestershire
- 50 g de crème, min. 30% M.G.
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 255 g
Alternativní recepty
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1h
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1h 30 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Tartelette poulet-asperge
Žádné hodnocení
Pâté uranais
1h 50 min
Cassolette de poulet au safran et à l'orange
1 Std. 35 Min
Poulet en sauce à la pêche
40 Min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 Min
Salade de pâtes aux légumes
1h
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 min
Saucisses au curry et lentilles
1h
Risotto à la saucisse et aux pois
30 min