Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brin de romarin frais
- 600 g de poitrine de dinde, sans peau, désossé, en papillon
- 8 tranches de fromage traité
-
260
g de pancetta, tranchée
nebo 260 g de jambon de Parme, tranché - 1 gousse d'ail
- 1 échalote, coupée en deux
- 30 g de beurre
- 300 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ cube de bouillon de légume (pour 0,5l)
- 20 g de cèpes séchés, trempés et pressés
- 5 gouttes de sauce Worcestershire
- 50 g de crème, min. 30% M.G.
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 255 g
Alternativní recepty
Lasagnes de courgette et poisson
1h
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Galette des rois pomme-cannelle
3h
Croquant au chocolat
15 Std.
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1 godz. 30 min
Poulet farci aux cranberries et au camembert
45 min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 Min
Steak au Poivre
20 min
Pâté aux champignons
45 min
Omelette aux blancs d'oeufs
35min
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40min