Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brin de romarin frais
- 600 g de poitrine de dinde, sans peau, désossé, en papillon
- 8 tranches de fromage traité
-
260
g de pancetta, tranchée
nebo 260 g de jambon de Parme, tranché - 1 gousse d'ail
- 1 échalote, coupée en deux
- 30 g de beurre
- 300 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ cube de bouillon de légume (pour 0,5l)
- 20 g de cèpes séchés, trempés et pressés
- 5 gouttes de sauce Worcestershire
- 50 g de crème, min. 30% M.G.
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 255 g
Alternativní recepty
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 Min
Tarte à la roquette
Žádné hodnocení
Sabayon
15 Min
Burgers de dinde
1 Std. 25 Min
Ragoût d'agneau
1h 45min
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
45 Min
Steak tartare
30 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Crêpes sucrées ou salées
Žádné hodnocení
Eton mess orange et fruit de la passion
Žádné hodnocení