Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Gelatineblätter
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Milch
- 2 Eigelb (siehe Tipp)
- 200 g Vollrahm, gekühlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaglione
15 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Amarettini-Parfait
5 Std. 50 Min
Spätzle
30min
Risotto
30min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30min
Vermicelles
3h 15min
Schoggi-Crème
3h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40 min