Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Gelatineblätter
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Milch
- 2 Eigelb (siehe Tipp)
- 200 g Vollrahm, gekühlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokoladenmousse, schnell
10min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Konfitüre mit Gelierzucker
30 Min
Amarettini-Parfait
5h 50min
Mousse au chocolat mit Banane
3h 25 min
Ingwersirup
1h
Sauce béarnaise
20 Min
Schokoladenmousse
3h 20min
Laugenbrezeln
1h 15min
Sauce Hollandaise
15min
Engelsspeise
30 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4óra 40p