Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teiglinge
- 235 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe
- 3 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Dinkelmehl, weiss
- 1 TL Malzpulver
- 40 g Schmalz
Lauge und Fertigstellung
- 2 TL Natron
- 50 g kochendes Wasser
- Meersalz, grobkörnig (z. B. Steinsalz) zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Spaghetti Carbonara
35min
Hefezopf
2h 20min
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2h 20min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Hefezopf
2h 20min
Toastbrot
16h
Bürli mit Roggen
12 godz.
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Mini-Calzone "Neptun"
1 Std. 20 Min
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Anken (Butter)
40 min