
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Äpfel (z.B. Boskop), in Stücken
- 500 g Rotkohl in Stücken
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
-
40
g Schmalz
nebo 40 g Butter - 1 Lorbeerblatt, getrocknet oder frisch
- 30 g Rotweinessig
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- 1 Prise Piment, gemahlen
- 150 g Wasser
- 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste
- 100 g Rotwein
- 2 Wacholderbeeren
- 50 g Johannisbeergelee
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 235 kcal / 981 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Kräuterquark
10min
Kartoffelpüree
45min
Sauce Hollandaise
15min
Kräuterbutter
5min
Apfelmus
20min
Apfelmus
20min
Reibekuchen
45min
Rohkostsalat mit Vinaigrette und Saiblingfilet
30min
Linsensuppe
8hod. 45min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40min
Apfel-Karotten-Rohkost
5min