Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Äpfel (z.B. Boskop), in Stücken
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
-
40
g Schmalz
nebo 40 g Butter - 1 Lorbeerblatt, getrocknet oder frisch
- 30 g Rotweinessig
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- 1 Prise Piment, gemahlen
- 150 g Wasser
- 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste
- 100 g Rotwein
- 2 Wacholderbeeren
- 50 g Johannisbeergelee
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 981 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.4 g