Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De véspera
- 100 g massa-mãe
- 100 g farinha
- 100 g água
- Azeite q.b. p/ untar
Pão
- 250 g água
- 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1636 kJ / 392 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pão de mafra com massa-mãe
21 Std.
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Pão branco
15 godz.
Massa-mãe de trigo e maçã
72sa 20 dk
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Massa-mãe
360h
Pão pardo torcido
16h
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Nuvem de espelta
16h 30min
Massa-mãe em pó
24h
Pão Venezia
17h 10min