Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 3 ovos
- 15 g água fria
- 350 g farinha
- 90 g manteiga, semicongelada cortada em cubos pequenos
- 70 g banha, semicongelada cortada em cubos pequenos
Recheio
- 180 g queijo da Ilha
- 500 g requeijão
- 3 ovos
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- 500 g água
- 350 g brócolos, só os floretes
- 350 g salsicha fresca picante cortada em pedaços pequenos
- ½ c. chá de sal
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 200 g paio fatiado finamente
- 300 g queijo flamengo fatiado finamente
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2583 kJ / 617.4 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 43.8 g
- Nasycený tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1170.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de batata e nozes
15 godz. 40 min
Empada de galinha
2 Std.
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Empada de galinha
2 Std.
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1h
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1h 23min
Pastéis recheados com carne
2 Std. 15 Min
Empada folhada de carne
1 Std. 45 Min
Empada de caça
48 Std.
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min
Pastéis de massa tenra de alheira
35 Min
Quiche de frango com abóbora
1h 30min