Pão de hambúrguer com sementes sem glúten

Pão de hambúrguer com sementes sem glúten

4.7 12 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 unidades

Suroviny

  • farinha de trigo sarraceno
    100 g
  • sal
    1 pitada de
  • sementes de linhaça
    100 g
  • sementes de psyllium
    20 g
  • fermento p/ bolos
    2 c. chá de
  • flocos de aveia
    50 g
  • iogurte natural
    240 g
  • ovo
    1
  • azeite
    30 g
  • Água q.b. p/ humedecer
  • Sementes variadas (girassol, linhaça, sésamo, etc.) q.b. p/ polvilhar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Protein 11 g
Kalorie 1624 kJ / 389 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 9 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...