Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g farinha de trigo sarraceno
- 1 pitada de sal
- 100 g sementes de linhaça
- 20 g sementes de psyllium
- 2 c. chá de fermento p/ bolos
- 50 g flocos de aveia
- 240 g iogurte natural
- 1 ovo
- 30 g azeite
- Água q.b. p/ humedecer
- Sementes variadas (girassol, linhaça, sésamo, etc.) q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1624 kJ / 389 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1h 35 min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão de espelta
1u. 45min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de centeio e aveia
1hod. 30min
Pão norueguês
55min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15ωρ. 45 λεπτ.
Pão de arroz sem glúten
1hod. 30min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50min
Pão sem glúten
3h 20 min