Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 50 g água morna
- Fermento de padeiro fresco 1 pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha de espelta integral
Massa demolhada a quente
- 75 g sementes de abóbora
- 45 g farinha de espelta integral
- 15 g pão ralado
- 150 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 210 g água fria, mais q.b. p/ pincelar e borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 200 g farinha de espelta branca
- 150 g farinha de espelta integral, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- Sementes de sésamo q.b. p/ envolver
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 7419.2 kJ / 1773.2 kcal
- Protein
- 76 g
- Sacharidy
- 349.7 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 52.3 g
- Sodík
- 4947.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Pão de leitelho
18 Std.
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min