Crumble de ruibarbo e dióspiro

Crumble de ruibarbo e dióspiro

5.0 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
12 doses

Suroviny

  • maçã cortada em pedaços
    300 g
  • pera cortada em pedaços
    200 g
  • ruibarbo cortado em pedaços
    500 g
  • dióspiro cortado em pedaços
    500 g
  • laranja (raspa e sumo)
    1
  • açúcar amarelo
    60 g
  • açúcar mascavado
    60 g
  • farinha
    120 g
  • canela em pó
    2 c. chá de
  • flocos de aveia grossos
    90 g
  • manteiga fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
    120 g
  • Gelado q.b. p/ servir

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 3 g
Kalorie 977 kJ / 234 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...