Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 300 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 20 - 60 g di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Pane veloce
1h 15min
Pane rustico
2 Std.
Focaccia di ceci saporita
3ωρ.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Panpepato lucernese
55min
Pane paesano
3ωρ.
panini al latte
2h 5 min
Pane ticinese
1ωρ. 50 λεπτ.