
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 189 kcal / 793 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Keine Bewertungen
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane rustico
2 Std.
Pane per toast
16 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane al vino rosso e noci
15 Std. 30 Min
Grissini
1 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane rustico
2 Std.