Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Yogurt fresco
11h 10min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane rustico
2 godz.
Pan Brioche
8h
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2 godz.
Pane paesano
3h
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min