Pane di frumento e farro

Pane di frumento e farro

4.3 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 12hod.
16 fette

Suroviny

  • 450 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
  • 300 g di farina di farro bianca
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
  • 500 g di latticello
  • 30 g di acqua + q.b. per spennellare
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a piacere
  • farina per pane per la lavorazione

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 7 g
Kalorie 793 kJ / 189 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...