Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Focaccia alle olive
2h 20min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane rustico
2h
Pane per toast
16h
Pane al latte
2h 20min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2h
Pane integrale
Žádné hodnocení
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Pane al vino rosso e noci
15h 30min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane paesano
3h