Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito fresco
nebo 3 cucchiaini di lievito secco (12 g) - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane paesano
3h
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane ticinese
1h 50min
Pane di frumento e farro
12h
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11sa
Pane rustico
2u.
Pane al latte
2h 20 min.
Pane di segale vallesano
10h
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48 Std. 45 Min
Pane integrale al vapore
2u.
Pane integrale
Ninguna valoración