Pane rustico

Pane rustico

5.0 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
35 fette

Suroviny

  • 600 g di semi di frumento
  • 400 g di acqua
  • 30 g di lievito fresco
    3 cucchiaini di lievito secco, (12 g)
  • 120 g di latticello (vedere varianti)
  • 150 g di farina manitoba + q.b.
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 cucchiaio di aceto balsamico
  • 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 3 g
Kalorie 291 kJ / 70 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...