
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito fresco
nebo 3 cucchiaini di lievito secco (12 g) - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 70 kcal / 291 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di farro alle nocciole
2hod. 50min
Torta di mele
1hod.
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Žádné hodnocení
Pane bigio in casseruola
2hod. 25min
Pane rustico
2hod.
Pizza margherita
2hod. 10min
Pane ticinese
1hod. 50min
Pane veloce
1hod. 15min
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Pane integrale in cassetta
4hod.
Pane paesano
3hod.