Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 350 g gemischtes Gemüse (z. B. Spargel, Blumenkohlröschen, Möhren), in Stücken
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 2 Forellen, frisch (je ca. 220 g)
- 2 Zitronen (inkl. Zitrone zum Servieren)
Sauce Hollandaise
- 100 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- 50 g Weißwein
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reis, gekocht
25 Min
Marmorkuchen
2h 10min
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Gemüsecremesuppe
45 Min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 godz.
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1h 25min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 min
Blumenkohlgratin
55min
Mayonnaise
5 Min
Erdbeer-Konfitüre
1 Std. 5 Min
Brotteig
5 Min