Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semmelknödelteig
-
300
g Brötchen, altbacken (6-7 Stück), in dünnen Scheiben (1 cm)
nebo 300 g Weißbrot, altbacken, in dünnen Scheiben (1 cm) - 5 Stängel frische Petersilie, abgezupft
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Butter
- 220 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskatnuss
Rindergulasch und Fertigstellung
- 3 Knoblauchzehen
- 450 g Zwiebeln, halbiert
-
30
g Pflanzenöl
nebo 30 g Butterschmalz - 750 g Rinderlende, in Stücken, gut abgetrocknet
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 350 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 200 g Rotwein
- 2 EL Paprika, süß
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
½
TL Kreuzkümmel, gemahlen
nebo ½ TL Kreuzkümmelsamen - 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL frischer Majoran
- 3 Lorbeerblätter
- 5 Wacholderbeeren
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 300 g Wasser
- 30 g Mehl
- 200 g Paprika, in dünnen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2317 kJ / 554 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelpüree
45 min
Tomatensauce
40 Min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Chilli con carne
40 Min
Schokoladeneis
12h
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1h
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Sauerbratenragout
49h
Kartoffelsuppe
1h
Eier, gekocht
20 min