
Kompatibilní verze
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr nach Geschmack
- 40 g Schalotte halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch geschält, in dünnen Scheiben (2 mm)
-
60
g Seville Orangenmarmelade
nebo 60 g Orangenmarmelade und zusätzlich 1 EL Zitronensaft - 1 Prise Thymianblätter, frisch
- 20 g Olivenöl
- 20 g Balsamicoessig
- 50 g Portwein
- 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Entenbrüste, ohne Haut (à ca. 150-200 g) (siehe Tipp)
- 350 g Kartoffeln mehligkochend, geschält, in Stücken (1 cm)
- ½ TL Paprika, süß
- 30 g Butter
- 120 g Milch
- 120 - 150 g grüne Bohnen, frisch ggf. in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 750 kcal / 3136 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1hod.
Sangria
10min
Schweinefilet mit Senfsauce
35min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50min
Brokkoli und Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Sauce
45min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1hod. 10min
Lasagne Bolognese
2hod. 30min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50min
Spaghettini mit Muschelsauce
1hod. 5min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8hod. 10min
Grüner Spargel mit Pilzen (芦笋炒蘑菇)
20min