Zařízení & příslušenství
Fünfkorn-Brot
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
20 Scheiben
Suroviny
-
Wasser500 g
-
20 g frische HefeTrockenhefe (8 g)2 TL
-
Brotmehl500 g
-
Salz1 TL
-
Haferflocken50 g
-
gemischte Kerne (z. B. Sesam, Leinsamen, Sonnenblumenkerne, Kürbiskerne, Mohnsamen) und etwas mehr zum Bestreuen (siehe Tipp)150 g
-
Honig30 g
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
10 g
Kalorie
1289 kJ /
308 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Das Kochbuch
131 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Weizen-Dinkel-Brot
12hod.
Brotteig
5min.
Landbrot Backhausart
2hod.
Leinsamenbrot
1hod. 30min.
Möhrenbrot
2hod.
Karotten-Nuss-Brot
2hod. 10min.
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Sandwichbrot
3hod.
Dinkel-Haselnussbrot
2hod. 50min.
Dinkel-Körner-Brot
2hod. 50min.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3hod.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3hod.