Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Weizenmehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Roggenmehl
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 340 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leinsamenbrot
1h 30min
Streuselzopf
1h 30min
Landbrot Backhausart
2h
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Knäckebrot
1h
Grissini
2h
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Bürli mit Roggen
12h
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Dinkel-Haselnussbrot
2u. 50min