Kompatibilní verze
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dente de alho
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só o sumo
- 1 c. chá de tomilho
- 20 g azeite
- 4 peitos de frango (800 g aprox.)
- 100 g cenoura cortada em rodelas finas
- 120 g curgete cortada em rodelas finas
- 150 g batata cortada em rodelas finas
- Sal q.b.
- 1 c. chá de orégãos
- 150 g alho-francês
- 20 g talo de aipo
- 60 g cenoura
- 10 g salsa
- 50 g manteiga
- 350 g espumante
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 400 g natas
- 5 g fécula de batata
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2364.4 kJ / 565.1 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 150.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 min
Frango à francesa
35 min
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55 min
Lombinhos de porco com tomate e manjericão e arroz de limão
1h
Frango à provençal com batatas e pudim de chocolate
50 min
Frango agridoce com arroz
40 min
Rolinhos de frango com molho de pimento e manjericão
8 Std. 40 Min
Frango marinado com legumes de Verão
1 godz. 45 min
Vitela tonnata
50 min
Frango satay com arroz jasmin
1sa 55 dk
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1h 35 min.
Frango com iogurte e ervas
3h