Kompatibilní verze
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Açordas de bacalhau
- 400 g fatias de pão caseiro partidas em pedaços pequenos
- 15 g coentros
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
Arroz de grelos
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g grelos
- 1 c. chá de sal
- 900 g água
- 300 g arroz carolino
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2481 kJ / 593 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Massada de cherne
40 dk
Salada em frasco de massa integral e molho de caju
8h
Caril de camarão com batatinhas novas
35 dk
Favas guisadas
50 dk
Cabeça de xara
48h
Bife de atum com molho tártaro
20 dk
Açorda de bacalhau com tomate
25 min
Borrego com couve-flor gratinada e puré de grão
9 Std.
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 Std. 5 Min
Açorda de alheira e grelos
35 dk
Caldo de bacalhau
30 Min
Açorda de marisco
30 Min