Kompatibilní verze
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Açordas de bacalhau
- 400 g fatias de pão caseiro partidas em pedaços pequenos
- 15 g coentros
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
Arroz de grelos
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g grelos
- 1 c. chá de sal
- 900 g água
- 300 g arroz carolino
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2481 kJ / 593 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Açorda de bacalhau com tomate
25min
Migas de broa com bacalhau
30min
Mexilhões com molho de natas e coentros
40min
Embrulhos de couve com arroz de salsichas
45 Min
Bucatini
1h
Açorda de tomate
20min
Tartes de alho-francês e cenoura
1 Std. 15 Min
Arroz de atum com coentros
40min
Carbonara com couve
35min
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Puré de batata e legumes
40min
Açorda de marisco
30min