Almôndegas de borrego com molho de iogurte e arroz

Almôndegas de borrego com molho de iogurte e arroz

4.3 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 doses

Suroviny

Almôndegas
  • couve-flor cortada em pedaços
    150 g
  • pinhão
    50 g
  • dentes de alho
    2
  • limão (casca, só a parte amarela)
    1
  • salsa
    10 g
  • coentros
    10 g
  • cominhos em pó
    1 c. chá de
  • sobras de pão
    100 g
  • carne de borrego s/ nervos, cortada em cubos semicongelada (3 horas aprox.)
    600 g
  • Azeite q.b. p/ fritar
Molho de iogurte
  • hortelã
    10 folhas de
  • iogurte grego
    200 g
Arroz
  • cebola
    50 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    30 g
  • água
    1000 g
  • arroz agulha
    350 g
  • sal
    1 c. chá de
  • lima (raspa e sumo)
    1
  • limão (raspa e sumo)
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 568.2 mg
Protein 28.1 g
Kalorie 2860.4 kJ / 683.7 kcal
Tuk 33.7 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 10.7 g
Sacharidy 68.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...