Kompatibilní verze
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 50 g queijo (flamengo, parmesão, ilha, etc.)
Almôndegas
- 4 dentes de alho
- 15 folhas de manjericão
- 250 g peito de frango cortado em pedaços
- 350 g salsichas frescas s/ pele
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g cebola
- 120 g cenoura
- 150 g curgete
- 200 g pimento vermelho de conserva ou assado
- 30 g azeite
- 20 g vinho branco
- 150 g água
Massa
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 10 g azeite
- 400 g massa tipo fettuccini verde
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 622 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com frango e orégãos
30 Min
Pescada no forno
50 Min
Almôndegas de frango com tagliatelle
1h 15min
Rolinhos de frango com molho de pimento e manjericão
8h 40min
Almôndegas com molho de tomate
40 λεπτ.
Frango ao vapor com manteiga picante de coentros
35 Min
Rolos de peru com recheio de queijo e arroz
1h
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 Min
Canelones de Bacalhau à Algarvia
1h
Bifes com molho pimenta e esparregado
1h
Almôndegas de peru
40 λεπτ.
Arroz com almôndegas de atum
50 Min