Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 700 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 170 g de feta, détaillée en cubes
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g d'olives dénoyautées, coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 320 kJ / 76 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pains turcs
2h 15min
Pain aux noix
3h 15min
Pain aux noisettes
3h 15min
Pain au yaourt
1h 50min
Pains au maïs
3h 20min
Pain aux olives
3u. 40min
Focaccia aux olives
2u.
Pain ciabatta
3u. 45min
Pain au kamut et aux graines de lin
5 Std. 15 Min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Pain aux graines
5h
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2u.