Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 700 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 170 g de feta, détaillée en cubes
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g d'olives dénoyautées, coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 320 kJ / 76 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
Keine Bewertungen
Pain tressé aux olives
5h
Pain au piment doux
5h
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Pains à la pomme de terre
12 godz. 45 min
Focaccia aux olives
3 Std.
Pain farci à la mozzarella
45min
Muffins à la semoule de maïs
20min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40min
Le pain bannique
30min
Poichichade
10 min