Pain à la feta et aux olives

Pain à la feta et aux olives

4.4 11 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 15min.
50 tranches

Suroviny

  • 300 g d'eau
  • 80 g d'huile d'olive
  • 30 g de levure boulangère fraîche
  • 700 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
  • 170 g de feta détaillée en cubes
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 100 g d'olives dénoyautées, coupées en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Protein 2 g
Kalorie 320 kJ / 76 kcal
Tuk 3 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...