
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 700 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 170 g de feta détaillée en cubes
- 50 g d'oignon coupé en deux
- 100 g d'olives dénoyautées, coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 76 kcal / 320 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 godz. 40 min
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain aux pistaches
3 godz. 15 min
Petits pains au muesli
1 godz. 40 min
Focaccia aux céréales
2 godz.
Focaccia au thym
3 godz.
Pain aux pépites de chocolat
3 godz. 10 min
Pain aux figues
4 godz.
Focaccias aux herbes
3 godz. 45 min
Pain aux olives
3 godz. 40 min
Pain aux noix
3 godz. 15 min