Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'aneth frais, équeuté
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le papier cuisson
- 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ficelle apéro oignon-olive
3j
Pains turcs
2 godz. 15 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 25 Min
Focaccia à l'oignon
3h 15 min
Pain marocain
3hod. 40min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3hod. 40min
Scones raisin et citron au lait fermenté
3h 10min
Pain nordique
1 Std.
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Pains au beurre d'herbes
1 Std.