Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Quitten, in Stücken (5 cm)
- 800 g Rotkohl, in Stücken (5 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
-
60
g Butterschmalz
nebo 60 g Schweineschmalz - 50 g Balsamico, dunkel
- 300 g Apfelsaft
- 2 Wacholderbeeren
- 3 Nelken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
60
g Quittengelee
nebo 60 g Apfelgelee
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Apfelrotkohl aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Quittenkonfekt
1h 25 min
Quitten-Cranberry-Strudel
1 Std. 10 Min
Quitten-Meerrettich
30 min
Kürbis-Quitten-Aufstrich
15 min
Quittenchutney
55min
Quitten-Orangen-Eis
8h 40min
Zwetschgenmus
1 Std.
Scharfe Pflaumensauce
50min
Ingwer-Quitten-Streusel
1h 5min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 min