Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Quitten, in Stücken (5 cm)
- 800 g Rotkohl, in Stücken (5 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
-
60
g Butterschmalz
nebo 60 g Schweineschmalz - 50 g Balsamico, dunkel
- 300 g Apfelsaft
- 2 Wacholderbeeren
- 3 Nelken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
60
g Quittengelee
nebo 60 g Apfelgelee
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Quittenchutney
55 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 godz. 30 min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 Min
Quitten-Meerrettich
30 min
Quittenkonfekt
1h 25min
Kürbis-Quitten-Aufstrich
15 Min
Möhrengrün-Pesto
10 Min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 Min
Nougateis mit Quittenkompott
12h
Quitten-Orangen-Eis
8h 40 min
Zwetschgenmus
1h
Ingwer-Quitten-Streusel
1h 5min