Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 280 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 55 g Zucker
- 750 g Mehl
- 2 TL Salz
- 4 Eier, Größe L
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 918 kJ / 219 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaglione
15 min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1 godz.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2j 45 menit
Terrine Provençale
2j
Cassis-Rotwein-Birnen
24 Std.
Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
1h 25 min
Tapenade
5 min
Sauce Béarnaise
40 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Filet Wellington mit Maronen
1 godz.