Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 280 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 55 g Zucker
- 750 g Mehl
- 2 TL Salz
- 4 Eier, Größe L
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 918 kJ / 219 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche
9 godz. 30 min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 Std.
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2u. 20min
Sauce Béarnaise
40min
Brioche
1h 50 min.
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Vitello Tonnato
48 Std.
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 Std. 10 Min
Zabaglione
15min
Putello Tonnato
4h