
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 280 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 55 g Zucker
- 750 g Mehl
- 2 TL Salz
- 4 Eier Größe L
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 219 kcal / 918 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaglione
15min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Sauce Béarnaise
40min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6hod. 10min
Brioche
1hod. 50min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2hod.
Pissaladière
1hod. 20min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Rheinisches Schwarzbrot
3hod. 15min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Vitello Tonnato
48hod.