Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g avelã
- 130 g amêndoa
- 9 claras de ovo
- 220 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 350 g açúcar mascavado escuro
- 70 g cacau em pó
- 10 g café solúvel em pó
- 9 gemas de ovo
- 125 g chocolate p/ culinária partido em pedaços pequenos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1h
Bolo festa de chocolate
3ωρ.
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1h 20 phút
Bolo de chocolate sem farinha
40 λεπτ.
Bolo de chocolate sem glúten
45min
Bolo base
1ωρ. 50 λεπτ.
Bolo de chocolate vegan
45min
Iogurte gelado de ananás e de morango
20h
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2 godz. 40 min
Bolo de laranja com tisana drenante
1h
Bolo de chocolate na caneca
5 Min
Bolo de mousse de chocolate
30 Min