Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ untar
- 400 g água fria
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha de centeio tipo 70
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de mistura de especiarias p/ pão (ver dica) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 900 g
- Kalorie
- 9175.1 kJ / 2192.9 kcal
- Protein
- 80 g
- Sacharidy
- 443.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 38.5 g
- Sodík
- 4684.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão branco
15 godz.
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Mix para pão integral e pão
24h
Bijoux de trigo e centeio
15u. 20min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de centeio e banha
16u. 10min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão rústico
2h
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min