Bolo de amêndoa sem glúten

Bolo de amêndoa sem glúten

4.8 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
12 doses

Suroviny

  • amêndoa s/ pele
    300 g
  • açúcar mascavado claro
    300 g
  • ovos
    4
  • manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
    200 g
  • iogurte natural
    120 g
  • farinha de arroz
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 9 g
Kalorie 1888 kJ / 452 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...