Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle caramellate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolle rosse in quarti
- ½ - 1 peperoncino piccante fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di aceto di vino rosso
Focaccine
- 400 g di acqua
- 100 g di latte scremato
- 6 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 00
- 7 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 517.7 kJ / 123.6 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 207.3 mg
Alternativní recepty
Melanzane insaporite (200 g)
30 min
Bignè alla crema di ricotta
2 godz. 30 min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 godz. 30 min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Asparagi sottovuoto
50min
Cipolle insaporite (200 g)
20min
Focaccine all'origano
1 godz. 30 min
Pesce bianco magro sottovuoto
1 Std. 20 Min
Bagel con carpaccio di pesce spada e avocado
3h
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Besciamella (TM6)
15min