Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al pomodoro
- 30 g di cipolla rossa dolce
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
Formaggi
- 250 g di Parmigiano Reggiano stagionato (almeno 30 mesi) a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 200 g di Fontina a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 40 g di burro + q.b.
- 500 g di latte + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3525.3 kJ / 842.5 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 53 g
- Nasycený tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 1381.4 mg
Alternativní recepty
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 godz.
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 godz. 45 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 godz. 30 min
Pizza chiena
5u.
Besciamella
15 min
Crespelle alla valdostana
2 godz.
Lasagne alla bolognese
2 godz. 15 min
Lasagna ai quattro formaggi
1 godz. 30 min
Crespelle con radicchio e noci
2 godz.
Besciamella
15 min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min