Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 pizzico di timo secco - 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico di erba cipollina secca
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 25 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
nebo 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Ciabattine
3 godz. 30 min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane integrale
3 godz. 15 min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Focaccine con rosmarino
2h 30min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Filoncini di semola
4 godz.
Pane alla ricotta
3 Std.
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Pane bianco
3 Std.