Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen (5 mm)
- 500 g Hähnchenbrust, in Würfeln (2 cm)
- 400 g Paprika, gemischt, in Stücken (2 cm)
-
200
g Wasser
nebo 200 g Geflügelfond - 200 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Paprika edelsüß
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) -
20
g Paprikamark
nebo 20 g Tomatenmark - 250 g Reis
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Tomaten-Basilikum-Eintopf mit Hähnchen
35 min
Mediterrane Reispfanne mit Pute
1h
Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Zucchini
35 min
Auberginen-Schnitzel-Chili
1 godz. 10 min
Tomaten-Paprika-Reis mit Zitronen-Basilikum-Hähnchen
1 godz. 10 min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
20 min
Curry-Nudeln mit gebratenem Schweinefilet
45 min
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 min
Hähnchen mit Gemüsereis
45 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1h
Puten-Döner mit Petersiliendip
25 min