Paprika-Puten-Gulasch

Paprika-Puten-Gulasch

3.9 1.3K hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Puten-Oberschenkel ohne Haut und Knochen in Würfeln (ca. 3 cm), siehe Tipp
    800 g
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Paprika edelsüß
    3 TL
  • Oregano
    1 TL
  • Öl
    30 g
  • Zwiebeln halbiert, in Ringen
    100 g
  • Mehl
    30 g
  • Wasser und mehr zum Kochen
    200 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Paprika, gemischt in Streifen (2 cm breit)
    400 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
  • Salz und mehr zum Kochen
    1 TL
  • Bandnudeln
    500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 878 mg
Protein 59 g
Kalorie 3382 kJ / 807 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 9.5 g
Sacharidy 99 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...