
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Möhren in Stücken
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Öl
- 400 g Rindergulasch mager, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- ¼ TL Piment, gemahlen (volitelně)
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 500 g Wasser
- 350 g Kartoffeln vorwiegend festkochend, in mundgerechten Stücken
- 40 g Tomatenmark
- 20 g Mehl
- Petersilie gehackt, zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 337 kcal / 1415 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderschmortopf
1hod. 55min
Hackbällchen-Suppe
45min
Gulaschsuppe
1hod. 15min
Gulaschsuppe
1hod. 5min
Ungarisches Paprikagulasch
1hod. 20min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1hod. 10min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45min
Puten-Gemüse-Eintopf
45min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Paprikagulasch
1hod. 25min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Ungarische Gulaschsuppe
2hod.