Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 chalota (aprox. 30 g)
- 70 g de mantequilla
- 30 g de tuétano en trozos
- 350 g de arroz arborio
- 100 g de vino blanco seco
- 950 g de caldo de carne caliente
- 1 - 2 hebras de azafrán
- 40 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1955 kJ / 468 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Risotto con espárragos y chirlas
45 min
Risotto
30 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Risotto al vino tinto
25 min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 min
Risotto cuatro quesos
25 min
Risotto al limón
25 min
Risotto affumicato
30 min
Risotto con boletus
30 min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30 min