
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de beicon en lonchas cortadas en tiras
- 6 - 8 de corazones de alcachofa frescos cortados por la mitad (solo el corazón más tierno)
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Masa
- 400 g de harina
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 180 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 70 g de agua
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 150 g de queso emmental rallado
- 3 huevos batidos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 777 kcal / 3253 kJ
- Protein
- 27.3 g
- Tuk
- 51.7 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Vláknina
- 9.5 g
Alternativní recepty
Pay de bacalao y brócoli
1hod. 10min
Rollo de pan mediterráneo
3hod.
Coditos con acelgas y aceitunas
30min
Tartaletas de cebolla con salmón
1hod. 15min
Coca de pimientos verdes y patatas
1hod.
Lechuga al horno
35min
Brazo de patata
45min
Crêpes de morcilla y pera
1hod. 10min
Canelones de verdura y mascarpone
1hod.
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1hod.
Coca de puerros y beicon
1hod. 50min
Pastel de manzana con crujiente de nuez
1hod. 30min