Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 300 g Hartweizengrieß
- 330 g Mehl
- 350 g Wasser
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 30 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 300 g Crème fraîche
- 250 g Magerquark
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL geriebene Orangenschale
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g Öl von den getrockneten Tomaten
- 1 TL Thymian, getrocknet
- Mehl zum Bearbeiten
- 24 Scheiben Bacon (ca. 220 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1972 kJ / 472 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefülltes Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40 Min
BBQ Kartoffeln
55 Min
Bubble-up-Pizza
1 Std. 40 Min
Nürnberger Fladen vom Grill
2 Std. 10 Min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 Std.
Speckfalten
2 Std. 20 Min
Baconcreme-Happen
1 Std.
Flammküchlein
1 Std. 20 Min
Hot-Dog-Faltenbrot
1 Std. 35 Min
Gefüllte Kartoffelrösti
1 Std.