Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de avena
- 500 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharadas de miel
- 100 g de aceite de girasol
- 200 g de harina de centeno
- 380 g de harina
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- Nutriční hodnoty
- na 8 piezas
- Kalorie
- 13904 kJ / 3320 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 488 g
- Tuk
- 112 g
- Vláknina
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2sa 50 dk
Leche de avena
30 Min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Pan integral con linaza
29 Std.
Pan sin gluten
1h 40min
Pan alemán sin gluten
3h
Hamburguesa veganas
45 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan retorcido con masa madre
16sa
Crema Ácida vegana
10 Min
Harina sin gluten para panadería
10 Min