Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rhabarberkompott:
- 250 g Wasser
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht (15 g)
- 90 g Zucker
- 800 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
Grießschnitten:
- 680 g Milch
- 160 g Weichweizengrieß
- 30 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 70 g Butter zum Braten
- 40 g Zimt-Zucker-Mischung zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1277 kJ / 305 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 Min
Apfelmus
20 Min
Polenta-Flammeri mit Zwetschgenröster
10h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Kirschenmichel
1 Std.
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Rhabarberschmarrn
30 Min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 godz. 40 min
Zwetschgenkompott mit Mohn-Milchreis
1 Std. 15 Min
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40 Min
Pflaumenkompott
20 Min