Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rhabarberkuchen
- 1000 g Rhabarber, in Stücken (ca. 2 cm)
- 370 g Zucker
- 5 Eier
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Milch
- 370 g Mehl
- 2 Pck. Backpulver
Baiserhaube
- 4 Eiweiß
- 200 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1119 kJ / 267 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 159 mg
Alternativní recepty
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Rhabarber-Käsekuchen
7 Std. 30 Min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Stachelbeer-Baiser
1 Std. 10 Min
Tortenboden
45min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1 Std. 40 Min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 godz. 25 min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min