Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Milch
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 100 g Zucker
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Prise Salz
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1000 g Pflaumen, entsteint
- 1 - 2 EL brauner Zucker
- 1 EL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 655 kJ / 156 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Eierlikörkuchen
1 godz. 10 min
Rotweingugelhupf
1 Std. 40 Min
Zwetschgen-Datschi
2hod. 30min
Marmorierter Eierlikörkuchen
1 Std. 15 Min
Tortenboden
45 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2hod. 30min
Gedeckter Apfelkuchen
8h
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2hod. 30min
Osterlamm
1 godz. 10 min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1h 25min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min