Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Johannisbeeren
- 200 g Wasser
- 300 - 400 g Gelierzucker 2:1 (Menge richtet sich nach der Saftausbeute)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2296 kJ / 542 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 128 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeergelee pur
20min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre
25 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Erdbeerkonfitüre
30 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2h 20 min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 min
Mandarinen-Gelee
30 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Zwetschgenmus
1h
Beeren-Mix-Konfitüre
1h