Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g queijo emmental
- 360 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- 200 g chouriço s/ pele cortado em rodelas
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1119 kJ / 267 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fantasmas no empadão
1h 20min
Piza múmia
1h 20min
Sanduíche de atum e agrião
4 Std. 10 Min
Tarte de pera e queijo Brie
1 Std. 10 Min
Brusqueta com molho de tomate
2 godz. 40 min
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2 Std. 50 Min
Rosca de queijo e presunto
2 Std.
Bacalhau gratinado com maionese
1h 20min
Lombinho no pão
1 Std. 45 Min
Bolas de Berlim com manteiga de amendoim e molho de chocolate
3h 30min
Maionese de ketchup
5 Min
Pão de hambúrguer
1h 50min