Polpo sottovuoto con olive taggiasche

Polpo sottovuoto con olive taggiasche

4.5 28 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 20min.
1 porzione

Suroviny

  • 1700 g di acqua
  • 350 g di polpo fresco
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 21.6 mg
Protein 37.7 g
Kalorie 1604.1 kJ / 383.4 kcal
Tuk 23.5 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 5.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...