Polpo sottovuoto con olive taggiasche
TM6

Polpo sottovuoto con olive taggiasche

4.6 ( 25 hodnocení )

Suroviny

  • 1700 g di acqua
  • 350 g di polpo fresco
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
383.4 kcal / 1604.1 kJ
Protein
37.7 g
Tuk
23.5 g
Sacharidy
5.2 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
21.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty