Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone
- 1 arancia
- 10 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di petto di tacchino (200 g l'uno)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 2095 mg
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1u. 20min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2u.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2u.
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1u. 45min
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min