Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone
- 1 arancia
- 10 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di petto di tacchino (200 g l'uno)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 2095 mg
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min