Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto

Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto

4.4 57 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
2 porzioni

Suroviny

  • 1 limone
  • 1 arancia
  • 10 g di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 400 g di petto di tacchino (200 g l'uno)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 2095 mg
Protein 49.3 g
Kalorie 1744 kJ / 417 kcal
Tuk 22.4 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...