Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino

Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino

4.9 20 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 40min
2 porzioni

Suroviny

Filetto di maiale
  • di acqua
    1400 g
  • di succo di limone
    30 g
  • filetto di maiale da 600 g (a metà)
    1
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Salsa al vino
  • scalogno a metà
    1
  • di burro
    30 g
  • di vino passito
    200 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    120 g
  • di pepe verde in grani
    1 cucchiaio
  • di sale
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 758.5 kcal / 3174 kJ
Protein 59.1 g
Tuk 54.5 g
Sacharidy 3.7 g
Vláknina 18.6 g
Nasycený tuk 18.6 g
Sodík 1422.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...