Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filetto di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 filetto di maiale da 600 g (a metà)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa al vino
- 1 scalogno a metà
- 30 g di burro
- 200 g di vino passito
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di pepe verde in grani
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3174 kJ / 758.5 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 54.5 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 18.6 g
- Sodík
- 1422.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30 min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30 min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 godz. 40 min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 Std. 25 Min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min