Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filetto di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 filetto di maiale da 600 g (a metà)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa al vino
- 1 scalogno a metà
- 30 g di burro
- 200 g di vino passito
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di pepe verde in grani
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3174 kJ / 758.5 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 54.5 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 18.6 g
- Sodík
- 1422.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 godz. 30 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 godz. 30 min
Bistecca Sottovuoto
1 Std. 10 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min