Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
- 700 g mleka
- 4 żółtka
- 60 g mąki kukurydzianej
- 120 g cukru
- ½ laski wanilii, tylko nasiona
- 5 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 130 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 225 - 270 g ciasta filo (12 arkuszy)
- 2 łyżki cukru pudru
- 2 łyżki miodu, płynnego
- Nutriční hodnoty
- na 1
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roladki naleśnikowe z ricottą i pomarańczą
55 Min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3 Std. 20 Min
Kanadyjskie ciasto owocowe
1 Std. 30 Min
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5h 40min
Ciasto gruszkowe z cantuccini
2h 20min
Serniczki pistacjowe z mango
2h 30 min
Zapiekanka pasterska (shepherd's pie)
2 godz. 35 min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1 Std. 40 Min
Ciasto migdałowe z Santiago
1 Std. 30 Min
Sernik z ricotty z jabłkami
6 godz.
Tarta budyniowa
1 Std. 15 Min
Sernik nowojorski
7 Std. 50 Min