
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g rabarbaru pokrojonego na 3 cm kawałki
- 100 - 120 g cukru
-
20
g skrobi ziemniaczanej
nebo 20 g skrobi kukurydzianej - 40 g wody
- 100 g bez połamanych na 2-3 cm kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 500 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- mięta, świeża tylko liście, ilość do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 483.2 kcal / 2022.9 kJ
- Protein
- 4.7 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Sodík
- 70.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Malinowe tiramisu z białą czekoladą
3hod. 15min
Trifle z rabarbarem
2hod. 45min
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
40min
Deser limonkowo-imbirowy
8hod. 30min
Owoce w papilotach
20min
Mango Fool
15min
Kawowy crème brûlée
2hod. 45min
Semifreddo z truskawkami i bezami
6hod. 40min
Gruszki w czerwonym winie
3hod. 10min
Pomarańczowe verrines
3hod. 40min
Mus czekoladowy z chili
3hod. 10min
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40min