Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g rabarbaru, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 100 - 120 g cukru
-
20
g skrobi ziemniaczanej
nebo 20 g skrobi kukurydzianej - 40 g wody
- 100 g bez, połamanych na 2-3 cm kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 500 g śmietany, min. 30% tłuszczu, mocno schłodzonej (patrz wskazówka)
- mięta, świeża, tylko liście, ilość do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2022.9 kJ / 483.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 70.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
40min
Trifle z truskawkami
1 Std. 20 Min
Trifle z rabarbarem
2h 45min
Pomarańczowe verrines
3 godz. 40 min
Pomarańczowe zabajone
15 Min
Semifreddo z truskawkami i bezami
6h 40min
Jeżynowa panna cotta
4 Std. 10 Min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 Std. 20 Min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3 godz. 40 min
Galette z borówkami
1 Std. 25 Min
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2h 35min
Rolada bezowa z serkiem mascarpone i owocami
3 Std. 30 Min